11 msk
smör, rumsvarmt Så här gör du 1 timmar Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva potatis och lök, använd gärna matberedare. Blanda grädde, salt, peppar och ost i en bunke. Vänd ner potatisen och löken och blanda väl. Gnid in formen med vitlök och smör. Häll i potatisen. Grädda i nedre delen av ugnen tills potatisen är mjuk, cirka 50 min, prova med sticka. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 946
Smöra en ugnsform och häll i potatisen. Hacka löken och blanda med potatisen. Salta och peppra. Häll i grädde, mjölk, pressad vitlök , buljongtärning och cantadouosten i en kastrull
Vi testade att göra en lite lyxigare variant av denna omtyckta maträtt och här kommer resultatet. Vi har valt att ha i Apetina Salladsost med röd peppar och chili
Skala och skiva potatis och lök. Varva i en form och krydda med salt och peppar mellan varven. Koka upp crème fraiche, mjölk och grädde och pressa i vitlöken
Dagens måltid är ett riktigt höjdartips om vi får säga det själva, det är så otroligt lätt att göra och blir så gott med fåtalet ingredienser, så det är baske oss snudd på genialiskt
Pressa potatisen och blanda med salt, peppar, rökt bog, salladslök, ägg och äggula. Ta upp lite med en sked och forma till en boll som rullas i ströbröd
Skala och skär löken i tunna skivor. Skala potatisen och skär den i tunna strimlor. Lägg i ett lager potatis, sen lök, ansjovis och sen resten av potatisen
Det är ju en billig liten knöl som är så vansinnigt enkel att variera med tillbehör och röror. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.