Garnera med dill och servera medfärskpotatis/ris/klyftpotatis. Krydda med salt och peppar. av med salt. 1 citron, skalet, smaka av med lagom mycket av saften. 1 citron, skalet, smaka av med lagom mycket av saften
Red av grytan med maizena och smaka av med salt och cayennepeppar. Lägg i potatisen och sjud i cirka 7 minuter. 500 g färskpotatis, kokt och delad. 300 g räkor med skal. 3 morötter, skalade 1 fänkål 1 gul lök, skivad 3 klyftor vitlök, finhackade 2 tsk kummin 2 msk matolja, till stekning 2 dl vitt vin, torrt 2 dl mjölk 3 dl vispgrädde 2 msk fiskfond 600-800 g fiskfiléer blandade (t ex lax, långa eller torsk) 2 msk maizena 0,5 krm cayennepeppar salt 500 g färskpotatis, kokt och delad 300 g räkor med skal 0,5 dl dill, hackad till garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.