Börja med sås och varva sedan medlasagneplattor, sås, hälften av spenaten och keson, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och keson, lasagneplattor, sås och sist den rivna osten
Täck med folie om ytan blir för mörk innan lasagnen är klar. Fräs färsen i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt grönsakerna och fräs någon minut tillsammans med tomatpuré
Dagens vegetariska lasagne är ett strålande exempel på just det, otroligt god och smakrik helt utan kött, fantastiskt krämig tack vare ostsåsen, och mätta blev vi absolut
bechamelsås och sedan medlasagneplattor. Stek färsen, löken och vitlöken i en stekpanna med smöret. Andvänd så mycket mjöl tills bechamelsåsen blir krämig
Pastan klippte jag i remsor och geggade ihop med allt annat innan jag pytsade ut det hela i formen, men jag tror mer på att göra ett traditionellt lasagneupplägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.