Blanda creme fracihen med philadelphiaosten, riven vilök och salsan. Tacogratäng är ju aldrig fel och det är ett trevligt sätt att variera fredagsmyset
Krydda med peppar och resterande salt. Krydda torsken med hälften av saltet runt om. Det här var något nytt, något gott och något utan en massa ingredienser som ”blir över”
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min
Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp och skumma av noga
Servera med nykokt spagetti och riven parmesan. Smaka av med salt och peppar. Och eftersom det var träningar idag och maken kom hem sent så blev det en klassiker
När pastan är färdig, låt rinna av och häll den i skålen med osten, ruccolan och citronskalet. Tillsätt creme fraicheoch rör om i pasten så att allt blandar sig
Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.