1 Tillbehör:Dela
kycklingfiléerna på längden och stek dem i matfett till en innertemperatur på cirka 70°C. Salta och peppra på båda sidor. Lägg över kycklingfiléerna på en skärbräda och låt dem svalna en aning. Trasa dem sedan med två gafflar. Salta och peppra över traset.Halvera löken, skär ett snitt rakt in och skiva den i kvartsskivor. Kärna ur och strimla paprikan. Finhacka vitlöken. Värm matfett i en stekpanna och lägg i lök och paprika. Stek på medeltemperatur tills den mjuknat. Lägg i vitlöken och stek ytterligare en minut.Skala ingefäran och riv den på de små hålen på ett rivjärn eller ett zestjärn. Lägg i ajvar, sambal oelek och ingefära i pannan. Rör i creme fraiche och vatten. Öka temperaturen lite och låt det puttra i 2–3 minuter.Tillaga couscousen enligt anvisningen på förpackningen och servera den till. En enkel sallad är också gott att servera till.
Stek allt lätt och blanda med kycklingbitarna i en gryta. Tillsätt ajvar, krossade tomater och grädde. Dela kycklingen i mindre bitar och bryn de runt om i oljan
Skär dem i strimlor och bryn dem i en stekpanna med smör. Servera med kokt basmatiris. Vispa ihop ajvar relish, kokosmjölk och fond, och häll ner i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.