Kassler är något som går hem hos alla här hemma. Så enkelt att ha att göra med. Behövs inte kryddas, marineras osv och passar till det mesta som ris, pasta och potatis
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Gör så här. Hetta upp smöret i en kastrull. Bryn kyckling och grönsaker tills det fått fin färg. Häll i vinet och senapen, rör om och låt det koka någon minut
Jag tycker inte att man ska använda ” nyttig potatisgratäng ” eller ” potatisgratäng utan fett ” Utan en potatisgratäng ska vara krämig och fet och då blir den riktigt god
Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen. Trots fåtalet kryddor blir det en härlig smak av spiskummin, ingefära, vitlök och kummin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.