Krämig kycklinggratäng med ris & bacon, krasslig och lugn helg.
mittdittochdatt
mittdittochdatt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner kokt ris
  • 500 g kycklingbröst el. lår (filé)
  • smör
  • salt
  • peppar
  • valfri krydda
  • 1 1/2 msk kalvfond
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 dl vitt vin
  • 2 1/2 dl grädde, kokbar
  • 1,5 msk färsk basilika, hackad
  • 1/2 msk oregano
  • 7 cocktailtomater
  • 120 g bacon
  • 200 grader Lägg riset i en smord ugnsform. Dela kycklingen i mindre bitar och bryn dem, krydda med salt, peppar och valfri krydda. Lägg dem på riset.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.