Kyckling som får smak av en krämig sås på soltorkadetomateroch timjan. Synd, för personligen hade jag kunnat sitta där på en filt på gräsmattan i den ljumma kvällssolen hela kvällen, det är ju precis sånt där som jag gillar mest medsommaren
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkadetomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihopCantadou, crème fraiche, grädde ochbuljongtärningaroch pepparmix, låt det kokaihop sig
Den här goda kycklingrätten i ugn med smak av oreganogjorde jag till kidsen i helgen och båda nästan slickade tallrikarna, främst minstingen som var helt tokig i såsen
Salta och peppra, och bryn dem i en stekpanna medsmör. Ansa och dela svampen i kvartar. Kärna ur och strimla paprikan ochströ i formen tillsammans medbaconet
Dela tomaterna i halvor. Krämigkycklinggratängmed ris & bacon. Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratängsom tillagas "allt-i-ett" med ris i botten
Men det är ju roligt att få variera den lite och kanske köra en med kyckling istället. Vi med. Korvstroganoff är en riktig klassiker som många äter ofta hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.