Strimla kycklingenoch skär paprikan i bitar. Stek kycklingen ett par minuter i lite olja. Här kommer ett toppen vardagsrecept som är så där löjligt enkelt och som hela familjen älskar
Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiär i det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin
Använd en handmixer och mixa soppan lätt för en krämigare konsistens. Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk
Lägg i revben, lök, vitlök och morot i Crock-Pot. Och extra kul att få äta med händerna. Till detta serverar vi sedan coleslaw, grillsås, pommes stripes och majskolv
Hetta upp hälften av smöret och fräs kycklingbitarna. Ansa filéerna och skär dem längsgående bitar. Fördela kycklingen ovanpå och strö över stekt bacon
Servera den krämigaparmesankycklingen tillsammans med ris och broccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.