Skär kassler i tärningar och strimla purjolöken. Rör ihop grädde, majonnäs och chilisås i en bunke. Lägg på purjolöken och kasslertärningarna och rör om
Koka upp grädde smaka av med salt, peppar, (senap) och vitlök. Det är också gott att smaksätta gratängen med senap eller byta ut svartpeppar mot citronpeppar
Ingredienser 700 g kassler 250 g cocktailtomater eller kvisttomater 1 kruka basilika 2 st vitlöksklyftor 3 msk tomatpuré 1 dl Grädde 1 dl crème fraiche 1 st mozzarella a 125 gram salt och peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. salt och peppar. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Ikväll ska vi ut och äta på en av mina favorit restauranger
Den här goda kasslergratängen är både billig att göra och väldigt god, en perfekt vardagsrätt som blir färdig i ugnen medan du dukar bordet och plockar lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.