Jag vaknade av att mamma ringde så det var bara till att pallra sig upp och börja med middagen som idag blev jättegod och som egentligen passar mer till bjudmat än som idag en vanlig Tisdag
4 6 pitabröd 1 rödlök 2 tomater 2 avokado 1 vitlöksklyfta salt och peppar 150 g fetaost ca 500 g nötfärs 1 msk olja 2 tsk paprikapulver 1 köttbuljongtärning 1 dl vatten 1 msk oregano Lägg till i inköpslistan
Servera den krämigaköttfärssåsenmed ris ochlättkoktagrönsaker. Köttfärssås. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt
Servera den krämigaköttfärssåsenmed ris ochlättkoktagrönsaker. Köttfärssås. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt
Tillsätt kål ochtimjanoch stek ytterligare på medelvärme så att kålen mjuknar. Köttfärssås. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och vitlök tillsammans med färsen så att färsen blir genomstekt
Skala och skär ner alla grönsaker i mindre bitar, utom vitlöken som du bara krossar lätt med kniven. Lägg alla grönsaker i en stor konserveringsburk och häll på vinägervattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.