Gör så här 1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Skala
och riv lök och vitlök. Skiva champinjoner och fräs med lök i lite olja. Tillsätt färs, tomatpuré, timjan och rosmarin. Stek tills det får en brun färg.
3. Tillsätt
grädde och låt puttra i ca 5 min. Smaka av med salt, peppar och rivet citronskal.
4. Tärna
tomater och gurka, blanda i en skål.
5. Servera.
Tips
Om du vill kan du pressa citron över grönsakerna, röra i ett par droppar olivolja, salta och peppar och vips så har du en god vinägrett.
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Inlägget Krämigpastamedchampinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Krämig och underbart god pastamed champinjonsås, serveras med parmesanost och ruccola
Krämig, enkel & lyxig. Jag använder kalkonbacon eftersom att det ger en väldigt unik och härlig smak, tycler det passar så bra med gyllenbrun lök & svamp, mums
En krämigchampinjonpastamed en frisk smak av citron, i Sverige används mestadels citron mest som smaktillsats i vatten eller i kakor, runt medelhavet är användningsområdet betydligt bredare, så även hemma i mitt kök
En krämigpasta är en perfekt vardagsrätt om du frågar mig. Det bästa med den här typen av pastarätt är att du kan slänga i precis vad du vill, vilket gör det enkelt för dig att bli av med mat i kylskåpet som du kanske hade fått slänga annars
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.