700 g fläskfilé 900 g delikatesspotatis 40 g rucolasallad 1 citron, i klyftor olivolja salt peppar. 700 g fläskfilé 900 g delikatesspotatis 40 g rucolasallad 1 citron, i klyftor olivolja salt peppar
Strimla köttet och bryn i margarin i en gryta. Servera medpressadpotatis och haricots verts. Det har gjort att jag haft en svettig dag på jobbet med alla inställda flyg
Servera med kokt potatis och pressgurka (recept finns i vår receptbank). Kokt potatis och pressgurka. Om du vill ha tjockare sås i gryta , går det bra att reda av med maizena mot slutet
Servera med bröd. Strimla purjolöken, tärna potatisen i ca 1 cm stora kuber, finhacka vitlök och chili (ta bort kärnorna om du inte vill ha det jättestarkt). Koka upp buljongen, lägg i potatis, kyckling, vitlök och chili och låt koka i 10 min. 3 rejäla potatisar
En fläskfilégrytamed örter som serveras med rostad potatis. Köttgrytamed tomater. Bakad potatismedkrämig räkröraBakad potatis kan vara en riktig kaloribov med de ofta mycket fettrika rörorna som serveras som tillbehör
Efter en vecka på Kreta med massor av god grekisk mat så var det skönt att komma hem och äta något lite lättare som ändå mättar och då gjorde jag den här goda potatis och purjolökssoppan till middag igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.