Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Skär lök och paprika och bryn dem lite i stekpannan annan du lägger tillbaka korv ochfläskfile, krydda med sambal oelek, soja, svartpeppar och häll på grädde och creme fraiche
Servera med några stänk tryffelolja och vitlöksbröd. Ansa fläskfilén och skär den till mindre bitar. När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlök och svamp i pannan
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
700 g fläskfilé smör, att steka i neutral olja, att steka i salt peppar. Rotfrukter600 g potatis 2 morötter (stora) 1 rödlök (stor) 2 palsternackor (stora) 3 msk neutral olja 5 klyfta vitlök salt peppar
Vispa ur pannan med grädde och kalvfond. Tryck till vitlöksklyftorna med sidan på kniven. Så här gör du Skär potatis och lök i klyftor, palsternacka och morot i långa, knubbiga stavar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.