En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Låt kakan svalna några minuteroch bred sedan på glasyren lite i taget så den får sjunka in lite. Tillsätt det avsvalnade smöret under fortsatt vispning tills glasyren är blank ochkrämig i konsistensen
Det funkar såklart utmärkt att servera den som mellanmål också. Yoghurt med honung och valnötter är ju en klassisk grekisk efterrätt men igår tog jag pumpafrön istället för nötter
Krämig fullkornsrispasta (glutenfri) med spenat, valnötter och basilika. Rör om hela tiden och tillaga tills att äggen har börjat stelna men fortfarande behåller en viss krämighet
Inget för dom som räknar kolhydrater eller kör strikt LCHF, men för dom som äter bönor och vill ha ett mindre stabbigt alternativ till vanlig mjölpasta så är det perfekt
En härlig krämig pastasallad som passar bra på buffé bordet. Vi åt resterna dagen efter och då hade den tjocknat till sig men jag hällde i lite mjölk så blev den bra
Häll sen ströcker över kakan och lägg en annan plåt med bakplåtspapper över, vänd upp och ner och dra loss bakpappret som kakan gräddats på, låt sen kakan svalna mellan plåtarna medan du gör fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.