Fläskfilé, rösti och champinjonsås När man längtar efter kött och potatis… Ni vet känslan och suget. Efter riktig mat. För att inte tala om SÅS Kryddburken.se
Kantarelldoftande fläskfilé i panna Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el www.tasteline.com
Skinklåda Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form Hemmets Journal
Nötfärsbiffar med rosépepparsås och grillade rotfrukter Sätt ugnen på 220 gr. Skala dina rotfrukter och häll lite olja och kryddor över. Sätt in i ugnen i ca 25-30 minuter 56kilo.se
4-peppar ostfylld kotlett med en underbart god sås. Mosa samman ost med crème fraiche, dragon, paprikapulver och pressad vitlök. Skär en rejäl ficka i varje kotlett och fyll fickan med oströran www.matklubben.se
Min goda fläskfilégryta Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0 Recept.se
Långlagade kotletter med gräddsås Stek kotletterna på hög värme i smör. Salta och peppra. Lägg över i gryta. Skala morötter och skär i mindre bitar 56kilo.se
Krämig mör lövbiffsgryta med senap- och dragon 1,2 kilo lövbiff. 1smör eller kokosolja utan smak att steka i. 1salt, peppar. 12 gula lökar. 11 vitlök solo 56kilo.se
Enkla Vardagskycklingen Garam Masala Strimla kycklingfiléerna och stek i olja, salta. Strimla paprikorna och låt fräsa med. Rör ner philadelphiaosten och späd med grädde 56kilo.se
Kycklinggratäng med tomat, basilika och dijon Hej mina vänner. Tack för många härliga kommentarer på sistone. Blir sprillans glad att ni inspireras här 56kilo.se
Fläskfilegratäng Fläskfilégratäng. 4 port. 500 gr fläskfilé2½ dl creme Fraiche Tomat & Basilika2½ dl creme Fraiche Franska Örter2 msk tomatpuré3 msk mangochutney 2 vitlöksklyftor1 krm cayennepepparsvartpepparsaltvalfri mängd champinjoner Sätt ugnen på 225°C Therése mat & bak
Lågtempererad fläskytterfilé med citronmarinerade rotfrukter och örtsås Skön dagen före första advent. Vi har fixat hemma hela dagen. Jisses, man har ju aldrig långtråkigt i alla fall… Haha 56kilo.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.