Vi gillar falukorvsrätter här kommer en som har blivit en vardagsfavorit, krämigoch god. Skiva falukorven tunt och fördela ut på pastan och klyfta tomaterna och fördela ut även dem
Blanda sedan grädden med ketchup, oregano och salta och peppra. Ris eller pasta. Skär snitt i falukorvenoch lägg i en ugnsform, lägg sedan senap emellan
Servera medrisoch majs. Bryn korven lätt i rikligt med smör. 700 gram falukorv smör 1 riven gul lök 5 dl crème fraiche 1 dl passerade tomater 1 påse tacokrydda. Riv ner ½–1 gul lök och tillsätt crème fraichen, rör även ner passerad tomat. Och till sist krydda med tacokrydda ( ca ½-1 påse) Smaka er fram till hur stark mat ni tycker om. Receptet kommer från Jennys matblogg 700 gram falukorv
Hetta upp en gryta med smör och bryn korv, lök och paprika några minuter. Har faktiskt inte haft något korvrecept med i bloggen sedan i februari, vad jag kan se
Enligt utsago smakade det faktiskt bättre medris till så så får det bli nästa gång. Moset räckte inte till Mannens matlådor så vi kokade lite ris i stället
4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.