Plocka ur äggulorna och mosa dem med en sked eller gaffel. Blanda äggulorna med rapsoljan. Rör ihop med resterande ingredienser till dressingen och smaka av med salt och peppar
Risotton ska vara krämig och lite lös i konsistensen. Servera i djupa tallrikar eller skålar och toppa med resten av räkorna, rucolasallad och lite extra parmesanost
Krydda med salt och svartpeppar. Rör samman gräddfil, senap, honung, pepparrot och citronskal. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans med kapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Riv i citronskal och hacka i örter tex dill, gräslök och basilika. Droppa sedan i oljan medans du vispar så det blir en krämig dressing, salta och peppra
Krydda med salt och svartpeppar. Rör samman gräddfil, senap, honung, pepparrot och citronskal. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans med kapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Servera med valfri pasta, jag föredrar tagliatelle. Skal från en citron. Finhacka ruccolan och tillsätt den i såsen, låt såsen puttra i ett par minuter medan pastan kokar klart
Smaka av med vitlök, rivet citronskal, salt och peppar. Späd med vatten till önskad konsistens. Servera med rucola samt pressad potatis, pasta eller ris
Ibland köper jag med mig en bit varmrökt lax hem från lokala fiskhandlaren. En enkel sås gjord på créme fraiche, en fiskbuljongtärning, citron och örter är allt som behövs förutom fisken
Blanda Philadelphiaost med mjölk, citronsaft i en kastrull. Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.