basilikabladtillgarnering. 2 st kycklingfiléer. 1 st stor röd paprika. 1 st stor gul paprika. 1 tsk olivolja. 250 g pasta rigatoni. 150 g PhiladelphiaLight Naturell. 5 msk sweetchilisås. 75 dl kycklingbuljong. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g PhiladelphiaLight Naturell 1. 5 msk sweetchilisås 0. 75 dl kycklingbuljongbasilikabladtillgarnering salt och nymald svartpeppar
Rensa och skör köttet från kycklingenistrimlor. Koka pastan enligtanvisning på förpackningen. Skölj pastan i kallt vatten och låt sedan rinna av ordentligti en sil
Kryddig och mustigindisk curry med kyckling. Passar att serveras med naan eller ris. Raita är också väldigt gott bredvid grytan, särskilt om man har ichili för att bryta av hettan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.