Snart är det ju faktiskt tid för kräftpremiären och då kan det väl passa riktigt fint med en liten paj med vissa utvalda delar från de små blötdjuren i
Sommarkänsla, trots att hela gräsmattan är full med snö. Sån enkel festmiddag, till laxen serverade vi kokt potatis, sallad, smör o bröd och en kall romsås
När vi gjorde kall romsås till den panerade fisken för första gången och jag tog sonen till hjälp med avsmakningen ville jag ha mer citron i för smakens skull men fick då veta att det blir för mycket sur smak, istället skulle jag riva citronskal och ha i
En god paj med underbar botten som har en tydlig smak av smör - precis som en riktig pajdeg ska ha. Jag har köpt mina formar på Cervera, de är i teflon med lös botten som gör att man lätt kan lyfta ur pajerna
Mixa vetemjöl, dill och smör i bitar till en smulig massa i matberedaren med kniven monterad. Skiva purjolöken och fräs den i en stekpanna med smör tills den blir mjuk
Lägg vetemjöl i matberedaren med kniven monterad. Ta ut dem och nagga bottnarna med en gaffel. Fyll bottnarna med smörfrästa champinjoner, purjolök och kräftstjärtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.