skiva fisken 1 cm-tjocka skivor och fördela den över purjolöken. om man räknar 150 gram kokt potatis till varje persom så blir det 30 kolhydrater per portion 400 gr fisk torsk eller sej (fryst block) går även bra med annan fisk
Skölj och torka fisken. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 800 g Fiskfiléer (gös
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun
Lägg tinade fiskbitar i en smord ugnsform. Fördela blandningen på fisken och strö på mandelspån. Stek i 225 grader ca 20 min, eller tills fisken är vit och fast igenom
Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det. Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar
Tag ut fisken och slå såsen över. Ingredienser4 st portionsbitar laxSaltCitronpepparSås400 g kavli räkost5 dl matlagningsgrädde3 msk dill, hackad2 tsk knorr fiskkrydda2 msk citronsaftGarneringRäkorDillGör så härSätt ugnen på 200 grader. 2 tsk knorr fiskkrydda
Halvtina fisken och lägg den i smord ugnsform. Bred ut detta över fisken och stoppa in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter tills fisken är färdig. 600 g fryst fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.