och gjorde några småjusteringar. Ioch med dessa minipajer så fick jag åter användning av minaloppisfyndademazarinformar som jag senast använde när jag bakade toscamazariner, här,
Skala och hacka löken ismåbitaroch stek i en stekpanna med lite smör. Här kommer ett jättegott, enkelt och snabbt recept på minipajer med ost ochskinkfyllning som passar perfekt både som picknickmat, plockmat, förrätt eller som en vanligmiddag
Tryck ut degen ismåaluminiumformar. Minipajer är toppen till nästan allt, tycker jag - på buffébordet, att ha i frysen och plocka fram när man är hungrig eller som tilltugginnan maten, till exempel
Gör en liten grop i mjöl-smör blandningenoch smula jästen så den liggeri gropen. Dessa småsaftiga semlor, passar toppen till alla som interiktigt orkar en vanlig stor semla
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig masa. Fyllning. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop degen. Häll försiktigt ner fyllningen, se till att inget kommer utanför pajskalet då fastnar de i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.