Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Häll dressingen över de rostade grönsakerna så fort du har tagit ut dem ur ugnen. Lägg potatisarna i den ugnsfasta formen medpalsternackornaoch löken och blanda ordentligt
Smaksätt med salt, peppar och paprikapulver. Nu innehåller detta recept dock även ungsbakad palsternacka, så ska du ändå starta ugnen av den anledningen, kan du ju lika gärna göra allt på en och samma plåt
- rostade hasselnötter. Häll i en kastrull, vispa i crème fraiche och smaka av medcitronoch salt. Lägg på en plåt med vitlök, spansk peppar och rosmarin, ringla över olja
Täck genast med vatten och pressa lite citron i vattnet. Pressa över lite citron, salta och peppra. Häll av kokvattnet från svartrötternaoch lägg upp på tallrik tillsammans med chorizokuberna och en klick majonnäs
Det vill säga bönor kokta precis som en risotto. Vi delar både ledsna och glada stunder med varandra. Sedan penslade jag dem med lite olja, vitlök, citron, salt & peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.