Jag stekte kotletteroch till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé ochenchampinjonsås. Skyn silas och hälls därefter på kotletterna innan jag ställer in dem i ugnen
smör att steka i 800-1,000 g fläskkotlettermed eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotlettermed eller utan ben salt grovmalen svartpeppar 1 st stor purjolök ca 350-400 g färska champinjoner 3 dl crème fraiche 3 msk kalvfond. 1800-1,000 g fläskkotlettermed eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotlettermed eller utan ben salt grovmalen svartpeppar
Riktigt gott och väldigt lättlagat – en jättebra kombination en vardagkväll. Stick små hål meden vass kniv i kotlettenoch tryck dit skalade vitlöksklyftor
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisenoch stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i lökenochsvartkålenoch låt det mjukna medpotatisen
Skär snitt i fettkanten på kotletternaoch torka av dem med hushållspapper. Ansa och skär svampen i mindre bitar och fräs i en kastrull med matfett tills svampen får fin färg och matfettet är genomskinligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.