Häll av vattnet i ett durkslag. Skala och finhacka löken och repa bladen av timjankvisten. Sila såsen fri från lök och kryddor och blanda i den stekta oxfilén, smaka av med salt och peppar
Lägg i en ugnsform eller stor stekpanna och blanda med olja och salt. Servera de stekta fläskkotletterna med klyftpotatisen, den kalla såsen samt sparris- och tomatsalladen
Hetta upp olja i en stekpanna, bryn kycklingen runt om tillfin färg. Koka ris eller potatis. Blanda grädde, senap, honung och vitlök med grovt riven lök och salt
Skala och skivapotatis och morot. Skala och hacka lök och vitlök. Strö över persiljavidserveringen. 14 st potatis. 11 st vitlöksklyfta. 11 tsk kinesisk soja. 12 msk hackad persilja. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smuligi en gryta med smör. 1Lägg ner allt i grytan och tillsätt, vatten, fond, salt, peppar och soja. Låt koka i 15–20 minutertillspotatisen är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.