IngredienserPortioner. 4 4 port ris 1 rödlök ca 600 g tunnskivad kotlett 1 rött äpple 1 tsk smör eller margarin 1 tsk majsstärkelse 2 dl vatten 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 köttbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk soja salt och peppar 1/2 förp grönmix (à 600 g) 1/2 kruka persilja Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICAAsia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Häll röran över kotletterna och paprikani formen. Bryn kotlettraden runtom i stekpanna på hög värme. Skiva upp kotlettraden och lägg i en ugnsfast form
Skär fläskfilénimindrebitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivitgenomskinlig
Citronsaft efter smak. Smör eller olja tillstekning. TIPS. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock
Blev inte alla dumt faktiskt, Johan gillade det också. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
En riktigt god pastasallad att lägga på minnetinför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grilladkyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Se där en krämig och god sås på ett kick. Grädde och crême fraiche. Krämigt och gott. Så har du en bra bas till en god sås tillris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehöri stället för kolhydrater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.