Jag gjorde också en supergod champinjonsås med vittvin, grädde ochvitlök. Superbra om man har mycket att göra eller många rätter att laga ochvill förbereda maten
Jag stekte kotletterochtill dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. Skyn silasoch hälls därefter på kotletternainnan jag ställer in dem i ugnen
smör att steka i 800-1,000 g fläskkotletter med eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotletter med eller utan ben salt grovmalen svartpeppar 1 st stor purjolök ca 350-400 g färska champinjoner 3 dl crème fraiche 3 msk kalvfond. 4-6 portioner kokt ris. 1smör att steka i. 1800-1,000 g fläskkotletter med eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotletter med eller utan ben salt grovmalen svartpeppar. 1ca 350-400 g färska champinjoner. 13 dl crème fraiche 3 msk kalvfond. 4-6 portioner kokt ris
Den blirhärligtkrispig efter att ha varitinnei ugnen och hjälper kotletten att inte torka ut. Jag hade en hel bitkotletti frysen som idagfick agera huvudingrediens
Men de absolut godaste kotletterna, vare sig du köper dom med ben eller benfria är dom som får bräsera i en god buljong så dom blirriktigt möra, smakrikaochsaftiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.