Skrapa ur kärnor och lite av köttet med en sked. Låt löken mjukna iolivoljai en stekpanna. Ha ner köttfärs, sambal oelek, pressad vitlök och äppelcidervinäger
I det här receptet fyller Artusizucchini med den fina smeten från kalv- och kycklingtimbalen. Låt er inte luras av att det är få punkter i det … Läs mer →
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Igår kväll lagade jag gratineradzucchinitillmiddag. Sommaren tog plötsligt slut och nu står jag framför garderoben varje morgon och undrar vad jag ska ha på mig
Av halva zucchinin lagade fru M till en fantastiskt god middagi måndags ilite "man tager vad man haver"-stil, den fylldes och ugnsgratinerades och det blev som sagt hur gott som helst
Fylldzucchini är den perfekta restfixaren. Jag tycker att det är perfekt att spara mindre rester och sedan fylla zucchini eller aubergine med det och toppa med ost eller fetaost (eller båda…)
Varför inte en fylldzucchini. Gröp ur zucchinin och lägg dessa på en plåt. Hejsan mitti Julhetsen. Själv håller jag mig cool och vägrar dras med ihysterin, hoppas det är desamma för er
I dag delade jag en zucchini, gröpte ur den och fyllde den med härlig köttfärssås, smaksatt med tomatpuré, pressad vitlök, salt, svartpeppar och färsk timjan samt färsk basilika
Hade en zucchini snut som började bli ganska dålig så då passade jag på att prova ett av Sannas lowcarb Zucchini "bröd", dem är som tjocka zucchiniplättar fast mer bröd aktiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.