Fyll paprikahalvornamed röran, och fördela resterande ost över. Och självklart kan du välja annan färg på paprikan om du hellre vill det, orange, gul eller grön går lika bra
Krydda med salt och peppar. Skär kycklingen ochpaprikan i bitar, ans aoch skär svampen i halvor. Rör ner paprika, grädde och buljong, låt koka i några minuter
Krydda med salt och peppar. Servera grytan med ris eller med hemmagjorda klyftpotatis. Blanda i paprika, matgrädde, buljongtärningen, vatten och balsamvinäger, låt allt koka ihop några minuter
Smaksätt de passerade tomaterna med oregano, salt och peppar och bred på brödkakorna. Fördela den rivna osten över bröden följd av salami, svampoch inlagd paprika
Strö över kryddgrönt och servera med potatis. Tillsätt buljong, vin, kryddor och salt. Fräs lök, vitlök, morötter, paprikaoch kantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. Lägg i de frästa grönsakerna och koka ytterligare ca 10 minuter. 1 röd paprika. 1 grön paprika. 150 g kantareller eller annan svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.