Smaka av med kryddor. Korvstroganoff, gissar att alla egentligen lagar detta utan ett recept. Späd ev med lite vatten eller mjölk om det verkar bli för tjockt
Man kan hitta cassoulet (en gryta medbönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
Jag valde ett säkert kort, Korvstroganoff, det kan man väl knappt misslyckas med överhuvudtaget. Det är ingen quickfix eftersom det tar timmar men råvarorna bibehåller näringsämnen och smak bättre med denna tillagningsmetod
4 4 portioner ris 400 g strimlad falukorv 2 finhackade gula lökar 2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 msk tomatpuré 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1 msk olja till stekning Till servering grovskuren vitkål med persilja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.