Korvgryta med tomater och dill
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Korvgryta med tomater och dill 2 port + matlåda
  • 400 g falukorv eller medisterkorv, skivad
  • 2-3 tomater, skivade
  • 10 cm purjolök, tunt skivad
  • 1 dl hackad dill
  • 1 dl hackad gräslök
  • 3 dl grädde
  • 1 msk fransk senap
  • salt och vitpeppar
  • Varva korvskivor med tomatskivor och lökskivor i en djup stekgryta.
  • Rör samman övriga ingredienser, smaka av och häll i grytan.
  • Låt det småkoka på medelvärme ca 20 minuter, red eventuellt av såsen och servera.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.