Korvgryta med ajvar relish
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Korvgryta med ajvar relish 2 port + matlåda
  • ½ kilo medister- eller falukorv i mindre bitar
  • 1 gul lök, hackad
  • 1½ dl mild ajvar relish
  • 2 dl vatten
  • 3 msk kalvfond, koncentrerad
  • paprikapulver, gärna rökt
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • Fräs löken och korven så det får färg.
  • Blanda ner ajvar, vatten fond och paprikapulver, rör om och låt puttra 5 minuter Rör i grädde, låt koka upp och red eventuellt av om du tycker att såsen är för tunn.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.