Korvgryta á la minute
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 12 msk olivolja
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyftor
  • 1 morot
  • 1 palsternacka
  • 1300 g potatis
  • 13 msk tomatpuré
  • 11 burk konserverade körsbärstomater
  • 15 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 lagerblad
  • 1 pepparkorn
  • 13 msk hackad persilja
  • 1 kryddgrönt
  • 1 persilja
  • 1400 g falukorv 2 msk olivolja gul lök vitlöksklyftor morot palsternacka 300 g potatis 3 msk tomatpuré 1 burk konserverade körsbärstomater 5 dl vatten grönsaksbuljongtärning lagerblad pepparkorn 3 msk hackad persilja Garnera med: kryddgrönt persiljaSkär korven i mindre bitar. Skala och finhacka lök och vitlök.
  • 1 Skala och slanta moroten. Skala palsternacka och potatis och dela i tärningar.
  • 1 Hetta upp oljan i en rymlig kastrull och stek lök, vitlök, morot, palsternacka och potatis under omrörning.
  • 1 Tillsätt tomatpuré och rör om. Häll på körbärstomater, vatten och tillsätt buljongtärning, lagerblad och svartpeppar.
  • 1 Lägg ner korvbitar och rör om. Låt allt puttra samman i ca 10 minuter. Toppa med persilja och servera.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.