Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs mjuk i lite sprayolja i stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek den under omrörning så att den smular sig
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Jag och mannen tänkte passa på spela lite, för har ju hela helgen och nästa vecka att ta hand om hemmet nu när kopporna härjar, men ack så skönt de kan få vara hemma bara
Ansa paprikorna och hacka dem. Hacka löken och bryn den med färsen och hackad rökt skinka. Häll i krossade tomater, ananasbitar, hackad paprika, pressad vitlök, kryddor och salt
Låt rinna av på papper. Ha sedan på kyckling och paprika. Sätt på ugnen på 200 grader. Snart tillbaks till vardagen och då är det bra med några goda vardagsrätter – som denna
Jenny på Jennys matblogg har ordnat en "pizzautmaning", ingen pristävling men mest en kul grej att man kan rösta på "bästa pizzan" + att få lite tips från andra
Fördela färsblandningen på tortillabröden och lägg på hackade tomater. Strö över osten, gratinera i ugnen på 225 grader i ca 5-7 minuter eller tills osten har fått fin färg
Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.