Kokt potatis och en klick lingonsylt att blanda med senapssåsen, sen är middagen komplett. Den här rätten – kokt köttkorvmed potatis och senapssås – vill jag av någon outgrundlig anledning också gärna ha majs till
Vegetariskt är inget vi i vanliga fall äter här hemma hos oss, men inspirerad av allt fler som väljer att äta vegetariskt ibland, och med en dotter som allt mer intresserar sig för djur, natur och vår miljö, så har tanken fötts att börja införa en vegetarisk dag på vår veckomeny
Igår blev det en jättegod köttfärspaj tillmiddag som vi åt tillsammansmed en sallad som bestod av fetaost, blandade salladssorter, körsbärstomater och rostade nötter
Kavla varje bol till remsor o rullar in korven. Häll i salt o kör några minuter till. Häll degen på mjölat bord o arbeta degen för hand i vik in den till en bol
Vispa mjölet med hälften av mjölken till en slät smet i en bunke. Servera med det du tycker om. Bland grönsakerna hade jag gärna haft lite avokado till också
Toppa medkorvblandningen. Strimla korv, lök och champinjoner. När den är mjuk mosar du potatisen med gaffel eller pressar och blandar med lite varm mjölk och en klick smör
Även magsjuka lilla tjejen åt en portion medmos. ) Är själv inte särskilt förtjust i falukorv, men ugnsstekt korv fylld med senap, ketchup, tomatskivor och ost brukar gå hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.