Korv med bröd! Fluffiga glutenfria korvbröd och krispig kikärtskorv, närmare bestämt.
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • KORVBRÖD
  • 3 ägg
  • 2 dl valfri mjölk
  • 1/2 dl kokosmjöl
  • 1 dl teffmjöl
  • 1 dl fiberfin
  • 1/2 dl
  • 1 1/2 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa örtsalt
  • 1 höns
  • 1 msk chiafrön
  • 3 msk vatten
  • 3 msk chiafrön
  • 2 dl vatten
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 dl vatten
  • 6 dl kokta kikärtor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2-3 tsk örtsalt, mer eller mindre efter behag. Kom ihåg att justera mängden om du använder ett annat salt än örtsalt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.