Korv i bröd
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st gula lökar
  • 50 g smör
  • 2 msk mörkt muscovadosocker
  • 1 dl öl
  • 6 st plommontomater
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st röd chilipeppar
  • 2 msk olivolja
  • 0.75 dl farinsocker
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • salt och peppar
  • 0.5 dl majonnäs
  • 2 msk senap
  • 4 st smaksatta korvar
  • 4 st briochekorvbröd
  • avokado
  • Karamelliserad lök: 2 st gula lökar 50 g smör 2 msk mörkt muscovadosocker 1 dl öl Ketchup: 6 st plommontomater 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 st röd chilipeppar 2 msk olivolja 0.75 dl farinsocker 2 msk rödvinsvinäger salt och peppar Senapsmajonnäs: 0.5 dl majonnäs 2 msk senap Servera med: 4 st smaksatta korvar 4 st briochekorvbröd avokado

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.