Korv Forsell och en smarrig kålssallad
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Korv Forsell 2 port + matlåda
  • 500 g falukorv eller medisterkorv i stavar
  • 3 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • 3 msk dijonsenap
  • 4 msk tomatpuré
  • 2-3 msk chilisås
  • 2 msk köttfond
  • 1 msk fint riven pepparrot
  • salt och peppar
  • massor av hackad dill
  • ev. maizenaredning för mörka såser
  • Stek korvsavarna så de får färg runt om.
  • Tillsätt grädde, mjölk, senap, tomatpuré, chilisås, fond, pepparrot, salt och peppar.
  • Blanda och låt det koka upp för att sedan småputtra 5-10 minuter Smaka av såsen, tillsätt ev mer pepparrot och rör till sist ner dillen i generösa mängder precis innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.