Lägg örterna och chilin i en liten skål, och mixa med en stavmixer tillsammans med lite av yogurten. När det är finmixat, tillsätt resten av yogurten, och limeskalet
Blanda alla kryddorna och marinera lammracksen, låt svalna i kylskåpet i 7-8 timmar. Värm ugnen till 225 grader, grilla sedan lammracksen i 6 till 7 minuter
Denna tonfiskröra med sting blev så otroligt god. Nu har jag gjort den ett antal gånger och tänkte att jag kan ju inte lägga ut ytterligare ett tonfiskrörarecept – men jag måste
Ingredienser. 1 burk kikärtor2-4 msk Tahini (rinnande sort)saltNymalen svartpepparsaft från minst en citron1- 6 tsk malen spiskummin1 stor knippe finhackad koriander1 pressad vitlöks klyfta1-3 msk olivoljaGör så här
Kärna ur tomaterna, hacka i mindre bitar. Hacka rödlök eller salladslök. Blanda tomat och lökhack. Salta, peppra, rör i sockret och pressa över limesaft
En vegetarisk ramen. Här är ett enkelt recept på vegetarisk ramen. Det finns flera olika sorters ramen och det här ligger nog närmast en shoyuramen eller kanske en misoramen, jag har använt både sojasås och miso till buljongen
Grillade bläckfiskringar är en perfekt förrätt som hela min familj gillar. Barnens favorit är Calamares fritto och det beställer de alltid på Lomma fiskbod när vi är där ibland på lördagslunchen
Gör så här. Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt, peppar, ev mer sambal oelek och fond. Provstek en klick så att du vet att spetten kommer att smaka bra
Banh Mi med citrongräsmarinerat fläsk, pickles, chilisås och koriander. Sedan första gången jag åt Banh Mi så har jag varit fast, älskar denna vietnamesiska foodtruck macka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.