Koreansk friterad kyckling
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk sesamfrön
  • 2 dl maizenastärkelse
  • 2 tsk vitlökspulver eller hälften så stor mängd pressad vitlök
  • 2 tsk gochugaru
  • 1 tsk salt
  • 700 g kycklinglårfilé, kravmärkt
  • rapsolja att fritera i
  • 1 st morot
  • 1 st rättika, 1 dl
  • 0,5 st rödlök
  • 1 dl risvinäger
  • 3 msk strösocker
  • 0,5 tsk salt
  • kokt ris, gärna svart
  • salladsblad
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 1,5 dl japansk soja
  • 2 msk gochujang, se bild
  • 0,5 dl honung
  • 2 msk risvinäger
  • 1 dl brunt farinsocker
  • 3 msk ketchup
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl maizenastärkelse
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl iskallt vatten
  • Ingredienser 2 msk sesamfrön 2 dl maizenastärkelse 2 tsk vitlökspulver eller hälften så stor mängd pressad vitlök 2 tsk gochugaru 1 tsk salt 700 g kycklinglårfilé, kravmärkt rapsolja att fritera i Tillbehör: 1 st morot 1 st rättika, 1 dl 0,5 st rödlök 1 dl risvinäger 3 msk strösocker 0,5 tsk salt kokt ris, gärna svart salladsblad Sås: 4 st vitlöksklyftor 1,5 dl japansk soja 2 msk gochujang, se bild 0,5 dl honung 2 msk risvinäger 1 dl brunt farinsocker 3 msk ketchup Smet: 1 dl vetemjöl 1 dl maizenastärkelse 1 tsk bakpulver 2 dl iskallt vatten Skriv ut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.