Skala ingefära och vitlök och mixa tillsammans med ½ dl vatten till en slät puré. Blanda sesamolja, soja, rostade sesamfrö, svartpeppar, kycklingfond och salt
Till servering koreanskt ris, kokt (eller japanskt) sallad, hela blad (olika sorters såsom gemsallad, krispsallad och huvudsallad) namul sesamböngroddar spenat i sojavinägrette (se ovan) kimchi grön chilifrukt, skivad vitlök (rå i skivor eller grillade i hela klyftor med köttet)
Jag gillar verkligen den Koreanska smaksättningen med chili, sesam och lite sött. Här gör jag en rätt enkel och snabblagad rätt där det enda som är krångligt att få tag på är kodjochang som är en Koreansk chilipasta som man brukar kunna hitta i asiatiska butiker
Droppa över lite olivolja över köttet och krydda med salt, peppar och muskot. Jag är ledig denna veckan och det finns lite mer tid att sitta och titta igenom alla kokböcker som jag har
Gör små håll i köttet och spetsa det med skalade vitlöksklyftor. Gör en sallad med en bas av isberg. Blanda ketchup, tomatpurè, vatten och kryddor i en skål
Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att Pulled Pork – det gör man med en redig bbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redig bbq-sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.