Jag gillar verkligen den Koreanska smaksättningen med chili, sesam och lite sött. Här gör jag en rätt enkel och snabblagad rätt där det enda som är krångligt att få tag på är kodjochang som är en Koreansk chilipasta som man brukar kunna hitta i asiatiska butiker
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Börja med att marinera köttet och sedan gör du allt annat, för att steka köttet går fort
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Vänta tills innan servering innan du blandar den med salladen
Smaka av med salt och peppar. Det är så skönt när det är enkelt och går snabbt. Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet
Kantarellsåsen lägger man ovanför fläskkarrénoch toppar med riven ost. Smaka av med salt och peppar. Man kan ersätta kantarellerna med champinjoner om man vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.