Sätt ugnen på 150 grader • Dela kycklingklubborna, salta och peppra ordentligt och lägg i en gryta som tål ugn • Skala och klyfta rödlöken • Dela vitlöken utan att skala klyftorna och lägg lök och vitlök i grytan och tillsätt vinäger, rikligt med nyklippt timjan samt fettet • Ställ in i ugnen och glöm bort tiden ett par timmar, det betyder att kycklingen kan stekas två–tre timmar minst • Servera med ditt favorittillbehör, här är det gott med mos eller stompad nykokt blomkål eller broccoli
Inspirerad av restaurangbesöket bestämde jag mig för att jag måste ju prova att göra något liknande, jag hittad ett recept på konfiterad kyckling i SvD som jag använde som bas
En jättegod kycklingrätt jag brukar göra är denna timjankyckling med fransk senap från Arla. Solen skiner ute idag, det är vår i luften och själv sitter man inne och jobbar
Testade mg på något nytt i helgen- konfirerat anklår. De brukar ha det varje dag på Petite france och vi fick även snabb intro till hur man gjorde det på kursen med Sébastien
God och snabb vardagsrätt, det är precis vad detta är. Pastan är het i smaken av chilin, hur het beror på smak och tycke, eller så utesluter man den och får en fin tomatsås istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.