) och njuta av lite plockmat. Och säkert inte vilken söndag som helst för flera av er, vad vi har förstått så är det en hel del som börjar jobba i morgon efter en skön semester
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
När vi var hemma hos mor och firade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten. Detta kan göras redan dagen före maten är tänkt att serveras
Vinerna ochmaten till vårens buffé. Gravlax- och äppelröra på salladsbädd. Lättlagat och gott där allt kan vara förberett och bara läggas upp inför servering
Nu har turen kommit till maten vi satte i oss på vår semester, och naturligtvis även dryckerna. Vi har nog aldrig ätit så varierat på någon resa tidigare, så många olika smaker och så många olika varianter på rätter
Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter. Vi gör ofta biffar hemma och häromdagen så lagade jag nötfärsbiffar med bladpersilja, lök, mynta och vitlök i
Skagentårta och lite annan mat. Och jag går direkt på det senaste jag hittade på. Lite annan mat som jag har lovat recept på, mitt snabba ihopsläng idag, pastaröra
Att bo i stuga på skidsemestern är ju supermysigt, men det kan vara lite vanskligt att veta vad man ska laga för mat som går snabbt, är mättande och inte kräver för många ingredienser som måste släpas upp i bil och riskerar att bli dåliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.