Så idag blev det en billigare hemlagad ochkryddig köttfärssoppa med rotgrönsaker. Stek nötfärsen iolivoljan, tillsätt pressad vitlök, tomatpurén ochharissan, låt fräsa med
Smält cocosfett, jordnötsmör och smör i en kastrull och ta bort den från plattan. Detta är något för er som äter liberal LCHF eller bara älskar chokladgodis
Bakade litehärligtkrispiga småkakor med smak av apelsinoch kokos. Detta är ett recept på sockerfria småkakor men det går lika bra att använda vanligt strösocker
Vi gjorde den både vegetariskoch vegansk och använde quornfärs och kokosmjölk, men man kan ju enkelt byta ut det mot valfri färs och grädde om man vill
Vi får helt enkelt glädjas åt att vi gör det nu , och att det fungerar så otroligt bra. Att tillagafiski ugn, under folietäcke är något så genialt enkelt att jag inte kan begripa varför viinte började med det långt tidigare
Skala ochfinhacka lök ochvitlök. Mari Bergman. Skölj och tärna gurka och tomat smått. Blanda med färsen i en bunke ochtillsättspiskummin, paprikapulver, cayennepeppar, kanel, salt och ägg
12 msk finhackad färsk ingefära. 11 finhackad röd chili. 16 kryddnejlikor. 13 dl basmatiris. 12 dl saltade cashewnötterStek lök, ingefära, chilioch kryddor i smöret i en rymlig kastrull tills löken mjuknat utan att ta färg. 1Tillsättris, vatten och salt. Koka upp och sjud under lock 20 min. Rör om, lägg tomater och spenat på risetoch låt stå ytterligare ca 5 minuter med locket på. 1Tillsätt nötterna, vänd runt och servera
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommonochharicots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissaoch en härligkryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.