Fyll bönblandnigen i den penslade Portobellon, fördela jämt och strö över parmesanosten. Fyll bönblandnigen i den penslade Portobellon, fördela jämt och strö över parmesanosten
Igår åt vi middag på Rosen Pizzeria och Grekisk kolgrill i Södertälje och ojj vad gott det var. Jag åt urfa spett(starkkryddad nötfärsspett) pch grönsaksspett som bestod av zucchini, aubergine, tomat, paprika och lök
Späcka ytterfilèen med 70 g baconskivor och färskost. Lägg i marinad. Grilla köttet tills det att köttet fått fin färg och lägg det sedan på indirekt värme på grillen i ca 60 minuter
Blanda färsen med finriven lök, chilisås, grillkrydda och lite salt och peppar. Forma färsen till fyra lika stora burgare och lägg dem på utegrillen, ca 5 minuter på varje sida
Skolavslutning och jag har varit ledig hela dagen. Tyvärr så har inte vädret varit det bästa idag, men vi hade bestämt oss för att grilla på kvällen och så blev det också
portobello svamp. portobello svamp. Veckans matlåda blev med färskmald nötfärs från Bulltofta. kött. ”En allt i en gryta rätt” som passar er som inte vill ha mycket
3st tunnskivade portobellosvampar. 3st tunnskivade portobellosvampar. När vegetarisk mat är så här god så saknar man inte kött en sekund, så otroligt gott och smakrikt
På lunchmenyn idag stod ris som i Mellanöstern, kolgrillad kefta, ruccola och rostade pumpafrön. Mat till ett filmteam Just nu pågår i Norrköping en kortfilmsinspelning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.