Semlor Paleoàla PriMaten. Alla semlor är förstås glutenfria men bakade med olika sorters mjöl och sötning, så du kan lätt hitta en variant som passar just dig
Smörgåstårta àla Ecocaféet. Och förstås alla andra som vill ha ett gott glutenfrittoch mjölkfritt alternativ, tyvärr är det ju inte så vanligt att hitta sånt på caféer, än
De recept jag hittills prövat och som jag hittat på olika bloggar har jag alltså inte varit odelat förtjust i, men nu har jag gjort en egen variant på lite annorlunda sätt som jag tycker är helt okej
Hamburgerbröd hör väl inte hemma i en LCHF-kost kanske många tänker, men med mitt glutenfria bröd bakat på ägg, mandelmjöl, kokosmjöl och kokosolja så funkar det riktigt bra
Fick dock rensa ur lite formar och annat för att få plats med det i våra få lådor. Är det något han saknat sedan vi la om hans kost (läs mer om det här) är det våfflor
Vi har ätit gott, pratat en hel del och jag har lagat upp lite mat till hennes frys. Det var skönt att inte använda datorn alls ett tag, eftersom jag under förra året delade med mig av ett recept om dagen
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Stäng av plattanoch låt biffarna steka färdigt några minuter på eftervärmen, så blir de saftiga. Blanda snabbt ihop till en smet, låt vila tio minuter i kylen
Ta dig tid nu på söndagen och njut av riktigt vällagad husmanskost på gammaldags vis. Många minns nog den klassiska rätten dillkött från sin barndom, men det är kanske inte nåt man lagar själv så ofta
Ta bärkastrullen från värmen och rör ner kokosolja och urkramade gelatinblad. Kärt barn har många namn, jag tillhör dem som alltid gillat ett syrligt gelégodis
Caféet kommer att erbjuda alla Östersundsbor och besökare från annan ort riktigt gott kaffe, njutbart fikabröd, härliga röror, påläggsfyllda mackor àla smörrebröd, smakrika smoothies, matiga sallader, ja allt som man kan tänkas vilja njuta av på ett café
Vispa samman ägg, mjölk och fiberhusk/psylliumfrön till en slät smet, smaka av med salt. Häll över pannkakssmeten och stek på svag värme under lock tills den stelnat på ytan
Blanda frön och nötmjöl med salt och bakpulver och rör ner i smeten. Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-brödoch ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.