12 tsk Vaniljsocker. 1lemoncurdSmält smöret, vispa ägg och socker pösigt, blanda i smöret, mjölken och rivet skal samt saft från citronen. 1Blanda sedan mjöl, bakpulver ochvaniljsockeroch rör ner i smeten och blanda försiktigt till en jämn smet. 1Fyll formarna lite i botten, ca 1 cm, och klicka sedan i 1-11/2 tsk lemon curd, fyll sedan formarna med smet
13 tsk vaniljsocker. 1Rör ihop smör och socker tills det blir krämigt, och tillsätt sedan äggen. 1Rör ner mjöl, bakpulver och mjölk. 1Grädda i mitten av ugnen på en plåt med bakplåtspapper i 15 minuter och låt svalna. 1Rör ihop smör, flors- ochvaniljsocker krämigt, och blanda ner den färdiga marsankrämen. 1Riv mandelmassan över smörkrämen och sikta kakao över. 1Skär i bitar, servera och njut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.