Här kommer i alla fall bilder på Baileys Cheesecaken med Oreobotten som jag bakade härom veckan. Jag ligger lite efter med inläggen på bloggen, jag bakar och fotar, men hinner inte få ut inläggen
Denna kaka är verkligen himmelskt god, riktigt härligt kladdig alltigenom, med krämig chokladglasyr och pistagenötterna som både ger sälta och ett härligt krisp
Den andra vispas hårt ihop medBaileys, och florsocker. Avsluta med att strö över krossad Oreo kex. Blanda nu med stora luftiga tag Baileysgräddenmed chokladen
Här kommer ett recept på hemmagjord Baileys och jag LOVAR att det smakar precis som vanliga Baileys. På sommaren går man bort ofta till vänner och bekanta och vad är trevligare än en hemmagjord present
Ni får ursäkta för dålig uppdatering här inne just nu men jag har så fullt upp med skolan så ja hinner knappt göra någonting annat än att plugga inför tenta och skriva uppsats
60 g Baileys. I en kastrull, häll ner mjölk, smör, socker och sirapen och sjud på medelvärme till ca 110 grader. Ta bort från värmen och tillsätt Baileys och chokladen och rör till allt är en jämn smet, häll ner i formen och låt svalna en stund innan den ställs i kylen i minst 12 timmar. 60 g Baileys
Burken kan explodera och du har sprutlackerat hela köket med kladdig kolasås. Jag provade med en liten burk första gången och det var kanske därför smaken blev
Sätt på medelstark värme och rör tills sockret löst upp sig. Tänk att jag levat i mer än 38 år utan Salt kolasås. Salt kolasås400 g strösocker90 ml vatten200 g smör2,5 dl vispgrädde1 msk flingsaltBlanda socker och vatten i tjockbottnad gryta
Lägg äggulorna i en bunke, och rör samman dem med kaffepulvret med hjälp av en gaffel. ) Rör samman Renat och florsocker i en annan bunke, börja med att röra ut florsockret med en dl Renat, och spä sedan på med resten av spriten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.