Fördela det rumsvarma smöret i mindre bitar. Blanda ihop alla torra ingredienser i en separat bunke och häll därefter i lite i taget i smöret tillsammans med sirapen
Dessa kolarutor hittade jag i senaste numret av Hembakat. wertherskakor. 8 oktober 2015, 19. 07. Hej. Det stod att dom var enkla att baka och ännu enklare att äta upp, och jag kan bara hålla med
Mjuka Kolarutor. Idag blir Kardemumma Gumman 1 år. Det går ju som bekant väldigt fort då man har roligt, jag är glad för alla trogna läsare jag har som kommenterar flitigt här, mer sånt
Värm ugnen till 180 grader. Börja med att förbereda glasyren. täck konservburken med kondenserad mjölk med vatten i en stor kastrull och låt burken sjuda på svag värme i ca 2 timmar
Recept. Anna Lundqvist. sön, 2013-08-04 09. 10. 45min. (1). Sätt ugnen på 200º. Klä en liten långpanna, ca 20x30 cm, med bakpapper eller smörj och mjöla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.