(Kan även göras dagen innan och förvaras i plastpåse. Sen ett lager kaka till, chokladpudding och avslutar med vispgrädde och garnerar med resten av centerna
Kola och Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Inspirationen fullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
då var receptet glutenfritt men jag körde det med gluten och gjort några små ändringar. Då börjar vi med botten rör smör,salt och florsocker mjukt blanda sedan i ägget rör till en jämn smet
Igår stod vi i köket tjejerna och jag och gjorde knäck, kola och clementinkonfekt. Sen vill man ju fota allt gott vi har gjort och det är inte det lättaste när det är så dåligt med dagsljus
Dessa är helt perfekta att ha med i väskan under dagen och äta som mellanmål. den ovan som består av kesella+mosad hallon+vaniljpulver och sedan frysta mangobitar på toppen
Kola och vanilj- Blondies med hallonswirl. Finns det något mer avkopplande än att efter en stressig dag bara ställa sig i köket släppa alla andra tankar och bara tänka bakning
Vi är galet "happy" här hemma trots sjukstuga, med feber och förkylning. Fick pallat lite päron hos svägerskan för ett tag sedan, och funderade på vad jag skulle göra med denna fantastiska höstfrukt
och här hemma har det tillverkats både kola, fudge och knäckbräck. Knäckbräck är ett supersmidigt alternativ till vanlig knäck om man vill slippa baltandet med den heta knäcksmeten och de irriterande knäckformarna som bara vill vippa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.